Smink : kérdezz - felelek

Friss topikok

Bevezető

2011.04.04. 21:43 | Enci_sminkes | Szólj hozzá!

Sziasztok!

A nevem Enikő, sminkes vagyok. Nagyon sokszor hallom azt, főleg a fiatal lányoktól, akik még most ismerkednek a sminkelés alapjaival, hogy szeretnének olyan sminkelési technikákat megtanulni, amivel  gyorsan és egyszerűen szebbé varázsolhatják magukat reggelente. Célom az, hogy ebben a blogban minden sminkeléssel kapcsolatos kérdést megválaszoljak. Az alapoktól fogjuk kezdeni, és megígérem, hogy megpróbálok mindenkit profi tanáccsal ellátni. Ne habozzatok hát írni, kérdezni!

"Ne keseregjünk többet a tükör előtt azt kérdezgetve magunktól: Mi a baj velem? Használjuk arra a szépítőszereket, hogy kiemeljük egyéniségünket, ne pedig arra, hogy eltakarjuk vagy korrigálni próbáljuk hibáinkat. Ne feledjük, a kevesebb mindig több. Ha túlságosan erőltetünk valamit, mesterkélt, természetellenes hatást érünk el. Találjuk meg és gyűjtsük össze saját kellékeinket,melyekkel sugárzó arcot, ragyogó tekintetet varázsolhatunk magunknak. Kísérletezzünk bátran! Ha megjelenésünk kedvező irányba változik, önbizalmunk is megnő. Az egész nem szabályokról és azok követéséről szól,hanem arról, miként állítsuk a különböző módszereket saját stílusunk szolgálatába. Higgyük el, a kísérletezés szórakoztató, ha pedig az eredmény nem tetszik, pillanatok alatt lemoshatjuk!"

/Leigh Toselli/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sminkeljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr182800222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása